93 321 05 20 info@advantage.cat

somos idiomas, somos advantage
BlogBlog

ONLINE

online

A Advantage School sabem que, per un motiu o un altre, a moltes persones no els va bé assistir a cursos presencials. Per això, comptem amb una varietat de cursos a distància que s'adapten a les necessitats de cada alumne. Ara amb Advantage School  pots aprendre anglès siguis on siguis a través de la nostra pròpia plataforma online, fent classes telefòniques o classes virtuals o combinant l'ús de la plataforma amb classes a distància en un curs de Blended Learning

Els nostres CURSOS ONLINE estan pensats per estudiar sol o en combinació amb un altre curs per telèfon/Skype o presencial per practicar la part oral i guanyar fluïdesa.
Sabem com costa estudiar sol, per això hem creat cursos que són fàcils de fer servir, pràctics i divertits alhora.

Amb l'opció  BLENDED (combinat) el curs és més interactiu i no tindràs la sensació d'estar estudiant sol. És el complement perfecte per millorar les teves habilitats orals alhora que enforteixes els teus coneixements de la gramàtica i el vocabulari.

Amb l'opció Advantage Online SPEAK, pots contractar paquets d'hores per telèfon o Skype o classes presencials a Barcelona o en una escola partner Advantage a la teva ciutat.

Pots triar els cursos per:

Nivell:
Basic (A2). Intermediate (B1), Intermediate (B2).
Tema:
First Certificate (B2). General (A2. B1. B2). Business (B1 i B2)


Tarifes y plans:

CURSO

Online

Blended (Combinado)

Descripció

Curs complet d'un nivell. Es recomanen entre 6-9 mesos per completar el curso sencer.
S'hi pot accedir a partir d'1 mes.

Combina tu curso online con paquetes de teléfono/Skype o
un curso presencial

Flexibilidad total. Combinación de todas las habilidades.

Accés

Accés 24/7 sense límit d'hores de connexió.

Accés 24/7 sense límit d'hores de connexió.
Tel/Skype/Presencial segons hores contractades.

Durada

1 -9 mesos

1 -9 mesos

Preus

Consultar

Consultar


Tots els cursos inclouen una prova de nivell gratis.

 

Cursos de Blended Learning:

onlineEls nostres cursos de Blended learning combinen l'ús de la nostra plataforma online amb classes telefòniques o virtuals que permeten a l'alumne aprendre'n més i d'una manera molt més ràpida. La combinació de les classes a distància, en què l'alumne practica l'expressió i comprensió oral, i l'ús de la plataforma, per a la pràctica d'exercicis de gramàtica i vocabulari, fa que aquest mètode sigui més efectiu, motivador i amè. A més permet al professor fer un seguiment molt més exhaustiu dels progressos de l'alumne i donar els feedback més sovint i amb més precisió que amb mètodes tradicionals.

En què consisteix la plataforma online?
La nostra plataforma online és un espai on l'alumne pot estudiar el temari del seu curs d'una manera flexible i amena i sense la necessitat d'assistir a classes presencials. Tots els cursos estan dissenyats pels nostres professors i conforme al Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (CEFR).

 

Quins cursos hi ha a la plataforma?
Els cursos online que tenim disponibles són els següents:

  • Advantage anglès ‘General’ (A2,B1 i B2)*
    Aquests cursos inclouen 80 pàgines d'explicacions i activitats interactives de gramàtica i vocabulari, a més d'exercicis de reading i listening amb àudio i vídeo. Tots aquests exercicis es corregeixen de forma automàtica a l'instant, cosa que et permet corregir errors i aprendre sense la necessitat d'un professor
  • Advantage anglès 'Business' (B1 ,B2 i C1)*
    Els nostres cursos 'Business' tenen la mateixa estructura i tipus de recursos didàctics que els cursos 'generals', però amb un enfocament en les competències lingüístiques concretes de l'entorn laboral. A les seves 15 unitats s'aprèn el vocabulari necessari per parlar en reunions, fer presentacions i escriure informes, a més de la gramàtica d'aquests nivells.

  • Advantage First Certificate (B2)
    Aquest curs està adreçat a alumnes que volen presentar-se a l'examen del First Certificate. Consta de 14 unitats basades en la gramàtica i el vocabulari que cal conèixer per a l'examen. Al final de cada unitat hi ha una secció amb exàmens originals, i al llarg del curs hi ha consells, guies i exemples detallats que ajuden a l'alumne a afrontar totes les parts de l'examen

Classes telefòniques i virtualsonline
Les classes telefòniques i les classes virtuals (per Skype o aplicació similar) són una bona opció per a aquells alumnes que volen adquirir fluïdesa i millorar el nivell d'expressió oral. Les classes són particulars i es fan amb un dels nostres professors nadius i certificats. Abans de començar les classes el professor fa una avaluació completa de l'alumne i dissenya un curs d'acord amb les seves necessitats lingüístiques i els seus interessos. Després de la classe l'alumne rep un correu electrònic amb feedback del professor (correcció d'errors i consells) perquè l'alumne segueixi millorant d'una forma més ràpida.

Com contractar el tu curs:

Truca'ns o Contacta'ns per email i et donarem d'alta en el PLA que hagis elegit.

Vull Donar-me d'alta ja !! Fes click aquí